iyi de bi insan o ayri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kici basi ayri oynayan insan
  2. etraftaki herkesin ayri ayri triplerde olmasi
  3. kalp ayri sever akil ayri
  4. sen ayri trende ben ayri garda
  5. de ayri evladim de ayri
  6. her seyi ayri ama bir seyi daha ayri yazmak
  7. ayri ayri
  8. o ayri
  9. her sey ayri
  10. ap ayri

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kralice ziyaretinin sirri » senin boyun birden atacak » bir genc kizin gizli defteri » sozluk ben bugun gazete okudum » astronomy » errtu » justine henin » surekli sevismek isteyen kiz arkadas » anastasia myskina » issizlik krizi » lerzan mutlu dan nefret eden yazar » yukari hinzeverek camii » talat pasa » fizik » sezerin veto ettigini gul onaylar » hasretim sarhos » sara » scorched earth » merhaba mi merhaba » who is it » deli kizim uyan » uludag sozluk un besinci neslini silmek » bas gaza » hicbir seyden memnun olmayan insan » fucka » cenaze arabasi kullanirken kizlara laf atmak » thehungersite com » baytar » show tv nin uefa finalini canli yayinlamamasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa