iyi araba kullanan kadinlarin iyi hentbol oynamasi 

kapat
  1. fevkalade bir tespittir. farkettiyseniz iyi araba kullanan bütün kadınlar iyi hentbol oynar. neden? çünkü iki alanda da awareness yani "farkındalık" lazımdır. "hücum oyuncusu nereye yöneliyor", "hücum nereye doğru çoğalıyor" gibi soruların cevabını saniyeler içinde veren, savunmadaki boşluğu görerek araya girebilen kadın, araba sürerken de trafik ışıklarına, yayalara, arabalara karşı oldukça duyarlı oluyor. kaza yapmıyor, karşı tarafın hatasını bile kendi düzeltiyor. tabii hentbolun fiziksel özellikleri geliştirmesi de ayrı bir nokta.
    #3709127 (grandmaster flash, 23.07.2008 19:38 ~ 19:40)

© 2008 - uludağ sözlük

iyi araba kullanan kadinlarin iyi hentbol oynamasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. iyi araba kullanan kadinlarin iyi hentbol oynamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iyi araba kullanan kadinlarin iyi hentbol oynamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» over logging » iyi geceler » live in gdansk » aliceinchains » 1447 » propaganda » 1603 » iki buyuk nimetim var biri aptulla biri fettulla » nokia 5310 xpress music » haydar dumen a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games