ivan ivanovic var miydi yok muydu 

kapat
  1. 2000 yılında bakirkoy belediye tiyatrolari'nda olağanüstü kenan isik rejisiyle sahnelenen nazim hikmet ran oyunu. oyun sscb'de ilk oynandığında sovyet yönetimi tarafından sahnelenmesi engellenmiş ve en sonunda yasaklanmıştı. oyunun ülkemizde de ilk kez 1991 yılında sahnelenmesi oldukça ilginçtir.

oyunun bbt'deki son yorumunda ragip savas baş karakter petrof'u büyük bir ustalıkla oynamıştır. ayrıca "kasketli"'yi oynayan defne sener gunay da dikkat çekenlerden biriydi.
    #875246 (vernon sullivan, 18.11.2006 05:38 ~ 05:39)
  2. rusya nüfus genel müdürlüğü'ne başvurulası konu.
    #1123997 (çakan adam, 08.01.2007 15:01)
  3. ivan ivanoviç'i bilemem ama Ragıp Savaş o günden sonra vardır.
    #1124051 (ölüler kitabı, 08.01.2007 15:11)
  4. 14 ocak 2008 akşamı saat 20:00'de ses 1885-ortaoyuncular sahnesinde okuma tiyatrosu olarak yorumlanacak eserdir. organizasyon nazim hikmet kultur merkezi'ne ait.

etkinlik afişinde oyunun 2000 yılındaki ödüllü sahnelenişine eleştiriler getirilmektedir. kenan isik bey bu eleştirilere ne der bilemiyorum.
    #2813833 (vernon sullivan, 09.01.2008 20:12 ~ 20:18)

© 2008 - uludağ sözlük

ivan ivanovic var miydi yok muydu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ivan ivanovic var miydi yok muydu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ivan ivanovic var miydi yok muydu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kuzey kore » dawn harper » lvdvs » emre asik in sag el orta parmagi » sarz mi sarj mi sorunsali » winning eleven 3 » tesekkur edecekken rica etmek » acitasyon » susam sokagi » halk icin sevismek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games