its a mans world 

kapat
  1. cher'in '95 tarihli, 3,5 milyona yakın satış gerçekleştiren ve birkaç yeni cher şarkısı haricinde çeşitli sanatçı dostlarının şarkılarını yorumladığı cover albümü.

içinde yeralan şarkılar;

01 walking in memphis (marc cohn)
    02 not enough love in the world (don henley)
    03 one by one (the real people)
    04 i wouldn t treat a dog [the way you treated me] (bobby blue bland)
    05 angels running (patty larkin)
    06 paradise is here (tina turner)
    07 i m blowin away (bonnie raitt)
    08 the same mistake (marc jordan)
    09 the sun ain t gonna shine anymore (the walker brothers)
    10 it s a man s man s man s world (james brown)
    11 the gunman
    12 what about the moonlight tonite
    13 don t come around
    14 shape of things to come

bu albümde yeralan şarkılardan; walking in memphis, one by one, paradise is here, not enough love in the world, the sun ain t gonna shine anymore, aynı zamanda single olarak da yayınlanmış ve bu single'larla 3 milyona yakın satış gerçekleştirmiştir; cher.
    #1099834 (leggare, 03.01.2007 18:00 ~ 18:08)

© 2008 - uludağ sözlük

its a mans world başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. its a mans world ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu its a mans world nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» selam veren erkege coskun muamelesi yapma » ayse ozyilmazel » hagi vs hami » buyuyunce ne olacaksin » grandmaster flash » cay ve kahve lekesinden kurtulmak » belizelilerin sozluk yazar olmasi » disisleri bakanligi » ultravesti » kurt student » senden cocugum olsun istiyorum » 5 kasim 2008 arsenal fenerbahce maci » werder bremen gorunumlu anadolu takimi » yureksagda » shaggy oldu dedikodusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » aleksei grigorievich stakhanov » kadavra » ucak gemisiyle okyanusta capari sallamak » zonguldak » genelkurmayin hesap vermemesi » super mario nun cocuklarina isim onerileri » windows u turkler yapsaydi olabilecekler » robinho nun aziz baskanim beni de al demesi » yazarlardan eksilenmesi gereken entry itiraflari » bayraktepe » emirst » sinifta sigara icmek » christian troy » vicdani ret