itlaf 

kapat
  1. Öldürme, yok etme, telef etme.
    #425327 (sally, 14.07.2006 16:50)
  2. (bkz: itlaf etmek)
    #425336 (redwinemania, 14.07.2006 16:52)
  3. bana kuş gribini hatırlatan kelime
    #425594 (aktiflora, 14.07.2006 18:07)

© 2008 - uludağ sözlük

itlaf başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. itlaf ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu itlaf nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» a room with a view » isiniz bitince sifonu cekiniz » wilhelm liebknecht » sizofreni » fernando albino de sousa chalana » rapid share » bakire kizla yatip kizilligini icine cekmek » sozluk reklam alinca yazmaya baslamak » cuzdanda bulunan zimbirtilar » safak saymak » yalnizim » bizim evin halleri » private sozluk » uludag sozluk e erisimin engellenmesi » cennetten kovulan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ultra emperyalizm » agzi dolduran gulme efektifi » we might as well be strangers » omer faruk eminagaoglu » cuneyt akeroglu » kamil koc 13 30 alanya ankara otobus seferi » ayastefonos daki rus abidesinin yikilisi » anahtari evde unutmak » kufur etmeden kufur etmek » dr renaud paris » bir varmis bir yokmus » truva kanyak » sozlukle ilgili istekler » 128 » you fucking fat boy