itiraf olarak yalnizca seviyorum yazan tip 

kapat
  1. ulan tamam sen içini boşalttın burda ama bunun sözlüğe zerre skim yararı olmadığını görmüyor musun hala diye yıllardır çemkirdiğim,gördükçe daha da sinirimi arttıran tiplerdir,ilk görüldüğü yerde bacaklarından tutulup baş aşağı sarkıtılmalıdırlar.
    #3685239 (paler, 19.07.2008 00:40)
  2. (bkz: o hikayedeki mal benim)

mutlu oldun mu pipisi büyüğüm ? istersen tekrar yazayım, seviyorum..

tanım : içi yanık tiplerdir, azalarak çoğalmalıdırlar.
    #3685253 (waLking away, 19.07.2008 00:41)

© 2008 - uludağ sözlük

itiraf olarak yalnizca seviyorum yazan tip başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. itiraf olarak yalnizca seviyorum yazan tip ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu itiraf olarak yalnizca seviyorum yazan tip nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeterli para olmadigi icin karakolu tasiyamadik » revigen » edirne » iyi geceler sozluk » jennifer carpenter » defansif orta saha » en az uc emo dogurun » dort bir » kitap okurken muzik dinlemek » imkb » rutkay aziz » tanrinin sicili » kendini bir bok sanan yazarlar » kurt ve turk diye bir seyin olmamasi » dimitar ivankov » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » besinci nesil silik » fuat saka » hull city » mehmetcigin katili amerika » tirsinti » random halde kufur etmek » tozo » tsk nin kandil dagi ni vurmasi » nod32 » semra hanim » ahmet altan » italyan erkeklerinin sozlukte yazar olmasi » 911 » karpit » kuran i kerim