itinayla kic yalanir 

kapat
  1. iş hayatında olduğu kadar üniversitede sıkça rastlanan, yetenekleri, zekası, birikimi doğrultusunda geçemeyeceğini anladığı dersin hocasının duruşuna göre, zaman zaman siyasi olarak, zaman zaman sevimli gözükmeye çalışarak, zaman zaman da her türlü ayak işini gönüllü yapmaya aday olarak, bir not fazlası için yavsaklaşan tiplerin boyunlarına asmak istediğim tabela.. alayınızın ebesini ajdar anık kovalasın diyorum..
    #2660612 (siyahbeyazkizil, 04.12.2007 12:45)
  2. (bkz: ass licking)
    #2660620 (galapagoslu iguana, 04.12.2007 12:47)

© 2008 - uludağ sözlük

itinayla kic yalanir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. itinayla kic yalanir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu itinayla kic yalanir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukteki sirin furyasi » madurodam » death magnetic » msn de her seye siritan mesgul insan » bas » testis » ricardo izecson dos santos leite kaka » alternatif senin annen melekti yavrum diyaloglari » flight 29 down » dayi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci