itina ile akil verilir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. itina ile ayar verilir
  2. itina
  3. akil akil gel kicima takil
  4. itina ile yazar dovulur
  5. itina ile baslik acilir
  6. itina ile ukte doldurulur
  7. 300 bin ytl karsiligi itina ile cinayet islenir
  8. orumcek aglari itina ile alinir
  9. itina ile copy paste yapilir
  10. ineklerden itina ile kacan okuz

© 2008 - uludağ sözlük

itina ile akil verilir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. itina ile akil verilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu itina ile akil verilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bruksel » nevsehir » napoleon bonaparte » elde sigara hahaa diye entry silen moderator » yaran yildizlar » zenginlerin kotu fakirlerin iyi olmasi » anal seks » jerusalemm » ayastefonos daki rus abidesinin yikilisi » ben hep seni yazdim » amerika daki mali kriz hakkinda merak edilenler » turgut akpinar » eskiya » rui jordao » kuzey kibris turk cumhuriyeti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yildiz tabya » jelena jankovic » kadi » cannibal holocaust » dilber kocarslanli » hayata dair ic burkan detaylar » adem » sozluk reklam alinca yazmaya baslamak » nezaket » john locke » doktorun hastasindan nefret etmesi » no one there » metallica » yaran msn nickleri » havali havuc kafali etrafi ibnelerle sarili