italik yazi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. italik
  2. italik yazasim var
  3. gallo italik
  4. italik duruslu insan
  5. uktecinin notunun italik olmasi
  6. yabanci kelimeleri italik yazma ekolu
  7. koltukta armagan caglayan tarzi italik oturus
  8. yazi
  9. the yazi
  10. on yazi

© 2008 - uludağ sözlük

italik yazi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. italik yazi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu italik yazi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kafkasli » layne staley » cocukken dayak yenilen kisi ile karsilasmak » yeterli para olmadigi icin karakolu tasiyamadik » fatih terim in fenerbahce ye transfer olmasi » ros hasana » ulkuculerin imaj degisikligine gitmesi » ertugrul saglam » turkofobi » 5 ekim 2008 bursaspor galatasaray maci » fesat » tevekkul etmek » mother north » nba 2k9 » feel good inc » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mono » olmaz boyle sey » spa » arka siradakiler » fuat saka » 5 ekim 2008 bugun senden igrendim sozluk » usgs » musallat olmus sivrisinegi olmus bir yakin sanmak » 5 kasim 2008 arsenal fenerbahce maci » bobross » cep telefonunun ucus seyir sistemine zarar vermesi » resim dersinden kopya cekmek » yaran haber yorumlari » burdayim » milyoner dede