it s our burden to bleed 

kapat
  1. aşmış bir caliban parçası :

It's Our Burden to Bleed

in our world fire burns brightly
    take care or you get hurt.
    flames kiss you goodnight,
    ashes is whats left behind.
    you re dead in my head,
    in our world you cry,

we ve gone too far now,
    we fell too deep-
    it s our burden s to bleed

we kill you all, kill you...

we ve gone too far,
    we fell too deep,
    didn t you see, it s our burden to bleed...
    our life was just a lie,
    our way just pain.
    what happened, what s left behind?

we ve gone too far now,
    we fell too deep-
    it s our burden s to bleed

we kill you all, die...
    what s left behind?

(just the shadows of our guilty mind,
    come on sweet death,
    we expect your lovely kiss!)
    #2570412 (fightordie die, 08.11.2007 19:16 ~ 19:17)

© 2008 - uludağ sözlük

it s our burden to bleed başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. it s our burden to bleed ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu it s our burden to bleed nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» telefonu sol elle tutup sag elle tuslamak » yapamazsan yok » vicdani ret » bejan matur » ronaldinho gaucho de assis moreira » billie jean » bankasya dit card cihazi kullanan dugun davulcusu » niye ataturk posteri niye kanuni degil mesela » isci » ben gidersem a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games