it is a pencil 

kapat
  1. türkçesi '' bu bir kalem '' demektir..

gerçi kalemi gösterip de bu nedir diye sormak angutluk olacağından bu ingilizce cümle size hiçbir artı sağlamayacaktır.

kendi düşüncem olduğu halde biri kaynak gösterin demiş..

kaynak gösteriyorum : gülse birsel' in hala ciddiyim kitabı. *
    #1726008 (peceteye recete yazan doktor, 04.06.2007 22:57 ~ 23:04)
  2. it is a penus

yerel kıyafetli barzani hedesinin buş'a kalemin kürtçesini öğretirken penusunu göstererek sarfettiği cümleciğin ingilizce çevirisidir.

penus=kalem
    #1726069 (cengiz s, 04.06.2007 23:07)
  3. ortaokul yillarinda aklimizda kalan ingilizce cümlelerden en basta gelenlerinden birisi.
    #1726078 (ANTEPLI, 04.06.2007 23:09)
  4. ilkokul çocuğuna hello dan sonra ilk öğretilen şeydir.
    tabi o da boşuna değil bütün bir ömrü boyunca lazım olacak(!)ya. kazıyın beynine yavrucakların! artık mezarda da mum yakar yazarız. baba beni okuldan alsana!!!!!!!!!:(
    #1726127 (hiccup, 04.06.2007 23:21)

© 2008 - uludağ sözlük

it is a pencil başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. it is a pencil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu it is a pencil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» michalis kakiouzis » tanoka beard » dogan grubunu tasfiye etmek » bulbulum altin kafeste » ecstasy » tanrica » duyarli rock » johnny depp » tarihi tarihcilere siyaseti siyasetcilere birakmak » golun oteki adi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games