isvicre cikolatasi 

kapat
  1. isvicre'nin saat konusunda olduğu gibi dünya çapında ün yaptığı diğer alan. tadına doyum olmayan yerel çikolata tatları dışında çok büyük fabrikasyona sahip nestle, milka, lindt gibi dev markaları da vardır.
    #1429711 (krmyrdsn, 19.03.2007 16:28)
  2. tadına doyum olmayan çikolata.
    #3526652 (arabaciarabayatasget, 11.06.2008 23:47)
  3. (bkz: sagra)
    #3526898 (Lucky Strike, 12.06.2008 00:14)

© 2008 - uludağ sözlük

isvicre cikolatasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. isvicre cikolatasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu isvicre cikolatasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» inanc lisesi » bana fenerbahce mi geri verin » viski cacik » maskeli baloda ciplak vatandas kiyafeti giymek » yaran fikralar » kopush fm » yerfistigi » bana neden oyle baktiginizi sorabilir miyim acaba » yaran yildizlar » elektronik muzik » sigara icmek icin en guzel an » jean amerika nin salvaridir » alvin ailey amerikan dans tiyatrosu » kuzey kibris turk cumhuriyeti » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » grandmaster flash » enderun sirin » slovakya » iphone 3g fiyat karsilastirmasi » hey » ucakta aglamak » lynyrd » cannibal holocaust » ortunmek erkek egemenliginin disavurumudur » avukat guven kurtul a bile guvenmeyen adam » tolga evren » pablo escobar » karma » rambo » kars