isveli 

kapat
  1. cilveli, fettan.
    #891687 (piri reis, 21.11.2006 22:39)

© 2008 - uludağ sözlük

isveli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. isveli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu isveli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nokia n70 » insanin gaflet ve cehalet uykusundan uyanisi » banyo yaptiktan sonra coken rehavet » tolga evren » oldum de uyandim » fenerbahcelilere anlayis gosterelim kampanyasi » baslik osurmak » ataturk un karga kovalarken olmesi » sozlukte gay olmasi » ask acisi ceken erkek » seray sever » remake » medeniyetler ittifaki » opsene lan » stage name » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gece sesleri » rengin soysal » turkiye de devlet teklif ediyormus » bir deniz gider bin deniz gelir » haykocepkin biz » 2008 kuresel ekonomi krizi » for godnesses sake » critical strike » call of duty world at war » understanding » zemzem cok elzem » saban disli » soganli sirkeli ayran » cocuklar vurdurmasin » love remains the same