istisnalar haric 

kapat
  1. toplumdaki kuralların,davranısların olması ya da olmaması gereken durumlar karsısında esine az rastlanır bir sekılde kişinin o katagoriye aykırılık veya uyumluluk gostermesidir.
    #491937 (syda, 03.08.2006 11:34 ~ 11:35)

© 2008 - uludağ sözlük

istisnalar haric başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. istisnalar haric ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu istisnalar haric nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gislaved » kurt sutu » king mathers » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » vicdani ret talebinin askerlikten sogutma olmamasi » rafizm » 300 samatyali » sevgilinin ateist olmasi » testislerin sivri topuklu ayakkabiyla ezilmesi » apo morfin » ketoral sampuan » second life » dolunayisi » radyo uludag » mesut ozil » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » en erken bosalma rekoru » idgami misleyn » ertugrul saglam in fenerbahce nin basina gecmesi » kutumda buyuk var acun bey » turkiye de milliyetcilik » anadolu islami » deniz feneri » bana ellerini ver » sampiyon bursaspor » shutter » kurt islam fasizmi » saat kulesi » sukela » firat haber ajansi » urolog