isteyirem gorem seni 

kapat
  1. zara nın da seslendirdiği azeri parça.
    #4103204 (pilotmont, 18.10.2008 00:33)
  2. o kadar azeri hocadan ders aldım hala anlayamıyorum sözlerini dedirten güzel şarkıdır. sözlerini anlayıp da söylemeyenin iki elim yakasındadır. *
    #4103504 (dibi dibi rek, 18.10.2008 01:29)
  3. bahar gelip köy çemene,
    isteyirem görem seni,
    epir saçır yasemene,
    isteyirem görem seni.

inan uymaz gönlüm yada,
    eşkin meni salıp oda,
    gece yatıp yuğumda da,
    isteyirem görem seni.

eşkin verip kanat mene,
    sensiz yoktur hayat mene,
    günde yüz yol görsem gene,
    isteyirem görem seni.

sef aşkınla coşturan yar,
    isteyirem görem seni,
    hayalınla uçuran yar,
    isteyirem görem seni.

ali ekber tagiyev
    #4300862 (kalliope, 30.11.2008 15:15 ~ 05.12.2008 00:16)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

isteyirem gorem seni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. isteyirem gorem seni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu isteyirem gorem seni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about isteyirem gorem seni. Copyrights of the articles are belong to their authors.