isteyenler gibi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dayak isteyenler
  2. yolda cevirip para isteyenler
  3. seriat isteyenler iran a def olsunlar
  4. kaciranlar ve yeniden izlemek isteyenler
  5. her seyin hakimi olmak isteyenler
  6. uludag sozluk te kufretmek isteyenler dernegi
  7. sadece kendi dusuncelerine saygi isteyenler
  8. kaciranlar ve yeniden izlemek isteyenler icin
  9. uyanik kalmak isteyenler icin oneriler
  10. secim gunu denize girmek isteyenler

© 2008 - uludağ sözlük

isteyenler gibi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. isteyenler gibi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu isteyenler gibi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tekrenkturkuaz » perfect stranger » sekularizasyon » erkan ogur » fener zenci sever » lavezzi » keops piramitlerini ucurmak » hayatin tanimi » il buono il brutto il cattivo » full metal jacket » merhaba celik ataturk nasil » hayattan vazgecmemek icin bir neden » cm diyorsa dogrudur futbolcusu » kendini hicbir yere ve hicbir seye ait hissetmemek » pkk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » seni ozledim oglum » coumineol » 5 ekim 2008 sozlugun bok gibi olmasi » dtp nin aktutun saldirisina uzulduk aciklamasi » mini cooper » chicken royale » gemological institute of america » turk rock gruplarina turkish nirvana denilmesi » on emir » aylin aslim » fikri semsigil » yari ciplak ya da ciplak uyumak » posta koyup sopa yemek » netlogdan kiz dusurmek » psikopat cocuk oyunlari