isteyene akustik versyonunu gonderebilirim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gitmek isteyene kal dememek
  2. isteyene ruhumu kiraladim
  3. isteyene ruhunu kiralamak
  4. basbakan in is isteyene kartvizitini vermesi
  5. isteyene gider hic fark etmez
  6. intikam isteyene firsat en buyuk vaaddir
  7. isteyene ucreti karsiliginda baslik verilir
  8. israrla bir sey isteyene emecek misin diye sormak
  9. akustik
  10. akustik muhendisligi

© 2008 - uludağ sözlük

isteyene akustik versyonunu gonderebilirim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. isteyene akustik versyonunu gonderebilirim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu isteyene akustik versyonunu gonderebilirim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aile bireylerinden gelen komik sms ler » vujacic » sevgiliyi simge durumuna kucultmek » menial » tulga » yilan hikayesi » kursad tuzmen » ip atlayan gurbuz dana » amish » gossip girl a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci