istesem birakirim ama istemiyorum 

kapat
  1. aslı "bağımlı değilim, istesem bırakırım ama istemiyorum" olan. klasikleşmiş hatta o kadar klasik olmuş ki cm addictedness rating de yerini almış bahane, yalan. sigara için kullanılır, bilgisayar için kullanılır, içki için kullanır. tersini iddaa etmek meydan okumadır şöyle ki:
    "ey bunu okuyan bin entry sınırını geçmiş sözlük yazarı sen sözlüğe bağımlısın, bırakmayı asla istemezsin, istesen de bırakamazsın" gibi
    #778660 (pulera, 27.10.2006 01:03)
  2. sigara içmek hayatında tek keyif aldıgı eylemdir. o yuzden bu laf genelde dogrudur. insanların nefsi vardır ama kişi istedikten sonra yapamayacağı hiçbir şey yoktur. *
    #778680 (shinobi, 27.10.2006 01:08)
  3. kankisine açılan kızın sevgilisi hakkında söylediği sözler.
    #778748 (abberline, 27.10.2006 01:24)
  4. sigarayı bırakamayan kişilerin kullandığı en klasik savunma cümlesi. inandırıcılığı olmadığı gibi gerçeği de yansıtmaz.
    #3021810 (asiti kaçmış kola, 18.02.2008 01:10)
  5. isteyecegi zaman hic olmayacak kişilerin kendir kandırıgıdır.
    #3021826 (hodri meydan, 18.02.2008 01:13)
  6. benim bir zamanlar söylediğim cümle,günde 15 tane sigara içerken böyle diyordum,istesem bırakırım...istedim harbidende bıraktım ama.
    (bkz: bende anlamadım)
    #3021869 (rockandroll, 18.02.2008 01:21)

© 2008 - uludağ sözlük

istesem birakirim ama istemiyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. istesem birakirim ama istemiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu istesem birakirim ama istemiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» samir nasri » stalker clear sky » fincanin etrafi yesil » something rotten » siradan olmak » mahmut sakar » it iti isirmaz » 6 eylul 2008 trinidad tobago guatemala maci » anthony seric » bakkala buna ne olur diyen cocuk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games