istese seytana pabucunu ters giydirir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pabucunu ters giydirmek
  2. seytana pabucu ters giydirmek
  3. fener adama bikini giydirir
  4. pabucunu dama atmak
  5. ayaginin pabucunu basina giymek
  6. istese atom muhendisi bile olabilirdi
  7. istese atom muhendisi olabilecek adamlar
  8. konteynerden cikan kedinin ters ters bakmasi
  9. adam beni istese kocamdan bosanip evlenecegim
  10. seytana suc atmak

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» unut gitsin » tel toka » cep sarji sutyen » yeter anne » baby did a bad bad thing » die die die my darling » ayse hatun onal » turkiyede tarimsal cokus » vildan atasever » ac misin tok musun » biten iliskiden geriye kalan silinmez izler » orospu cocuklari » kralice elizabeth in desti izdivac a katilmasi » gecmis » cumhuriyet halk partisi » frida » the darkness » sadettin kanyak » hatirla sevgili » son ders » o topa ne oldu » yurtici kargo » hayatim bu bir kavun ama biz ona telefon diyelim » mazosizm » ardanuc un tarihi eserleri » hendrix » neset ertas » utulemek » ozlu sozler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa