isterse iki defa ver 

kapat
  1. AKP'li milletvekili Barbie'ye takıldı!

Biraz fazla ver abi!
    Dinçer Dinçsoy'la, Feyzi Berdibek'in 5 Ekim 2005 gecesi, saat 00:28'deki konuşması:

D: Alo...

F: Ne yapıyorsun?

D: Abi şimdi kızla konuşacağım. Ben 500 olarak düşünüyorum, çok mu fazla gelir size 500 dolar? iki defa kalsın kız...

F: Ya gelsin bir saat kalsın gitsin.

D: Ya tamam işte 500 dolar diyorum 300 dolar kıza ver.... 200 dolar Ramazan öncesi benim cebime girsin, hayrına abi...

F: Tamam hadi peki.

D: Tamam abicim.

isterse iki defa ver
    Dinçsoy'un, Bahar Ö. ile 5 Ekim 2005 gecesi, saat 00:30'da yaptığı görüşme şöyle:

B: Efendim canım.

D: Bebeğim 250 dolar sen alacaksın 250 dolar bana tamam mı?

B: Tamam. Bir kişi mi?

D: Bir kişi 1629 oda numarası.
    B: Hı hı.

http://www.vatanim.com.tr...id=83480&Categoryid=1
    #495798 (no promise, 04.08.2006 12:07)

© 2008 - uludağ sözlük

isterse iki defa ver başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. isterse iki defa ver ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu isterse iki defa ver nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pkk nin balonu cabuk sondu » bakir » aragones in fenerbahce den ayrilmasi » fenerbahce de teknik direktor olmak » cuk gibi insan » zirvato » abdullah gul e ingiliz kralicesinin taktigi nisan » ahmed i dai » melda gur » fenerbahce nin sampiyonlar liginde final oynamasi » yaprak sarmasi » off cok yakisikliyim ulan » trabzonspor » okulu cok seven ogrenci » egitim ve doktrin komutanligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pablo escobar » selam veren erkege coskun muamelesi yapma » muhlis bey » fenerbahce » yigit ozgur » davay » null morpheme » yaran diyaloglar » aktutun karakolu » can dundar in ergenekon kapsaminda sorgulanmasi » lise de siranin en arkasinda cam kenarinda oturmak » fehim pasa » icen mi gunahkar iciren mi » 5 ekim 2008 sozlugun bok gibi olmasi » seni seviyorum demekten korkmak