isterik bir kiz arkadasa sahip olmak 

kapat
  1. her abaza yurdum gencinin hayalidir. sürekli sevişmek isteyen hatunur. bu mudur? budur.*
    ayrıca konuyla ilgili olarak;
    (bkz: sürekli sevişmek isteyen kız arkadaş)
    #3396320 (uretim cini, 14.05.2008 14:44 ~ 14:51)
  2. çok iyi beslenmeyi * * * gerektiren hadisedir. Bol kalori harcanmasına sebebiyet verir. Allah herkese bi tane versin bana iki tane versin.
    #3396440 (KIZILMASKE, 14.05.2008 15:11)
  3. -istiyorum canım
    -ne istiyosun?
    -istiyorum istiyorum
    -allah allah manyak mısın?
    -istiyorum
    -...?!
    #3401515 (viva la fidel, 15.05.2008 19:36)

© 2008 - uludağ sözlük

isterik bir kiz arkadasa sahip olmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. isterik bir kiz arkadasa sahip olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu isterik bir kiz arkadasa sahip olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eski sevgilinin geri donmesi » fofenk » bakirkoy ruh ve sinir hastaliklari hastanesi » satlamak » intel qx9650 » emre tilev » haim fresco ile kisa devre » intel t8300 » eksi sozluk » i deep throat a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci