ister misin 

kapat
  1. okulda veya mahallede yediğini,içtiğini bazı zamanlar giydiğini paylaşabilen insan sorusudur.

-ne yiyorsun abi?
    +çikolata,yermisin?
    -bu da soru mu be abi..yerim ayıp ettin*
    #478082 (kurabiyecanavari, 30.07.2006 21:25)
  2. Mavi Sakal'ın son albümünde yer alan bana göre albümün en güzel parçası...
    #1724554 (keremalihan, 04.06.2007 16:08)
  3. (bkz: ister misin)
    #1724601 (keremalihan, 04.06.2007 16:31)
  4. şahin k.
    istiyon mu amuga koduum?
    #1724788 (vorhang mithrandir, 04.06.2007 17:28)
  5. bir mavi sakal efsanesidir.abartı değildir mavi sakalın en iyi şarkılarıdan biridir.

sözleri ise;

ister misin, bulut yağsın gök yüzünden
    yine de ister misin?
    ister misin ölüm yağsın söz yüzünden
    yine de ister misin?
    diler misin demir yağsın ön yüzünden
    acımadan diler misin?
    ister misin, yıkılsın tüm köprülerin
    yine de ister misin?
    #1912024 (balta, 11.07.2007 21:25)
  6. harika bir mavi sakal şarkısı.

http://www.youtube.com/watch?v=8F6Mw2jvNpo +
    #1912087 (NaRKoLepSi, 11.07.2007 21:33 ~ 21:41)

© 2008 - uludağ sözlük

ister misin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ister misin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ister misin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» masumiyet muzesi » basak parlak » klimakafa » suleyman akdi » somali yazarlar » rahimagzi » maskeli baloda arap kadri kostumu giymek » sergen yalcin » tanri nin olmadigi yer » turbanimi da takarim bikinimi de giyerim » david lynch filmlerini begenmek » paf » cuntry boys and city girls » rambo » gece vardiyasina kalan seovi turu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » akyaka » private sozluk » pablo escobar » bob marley » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » omer faruk eminagaoglu » gumushane » ivana » son tavsiye edilen entrylerim » pleasantville » babaanne vecizeleri » one way ticket » zihin haritasi » gullibly » pandik atan sevgiliye bir daha yap demek