istemiyorum kardesim 

kapat
  1. pazarlamacilara söylenen cümledir...
    adam zorla satmaya kalkar, kafayi sisir, ürünün özelliklerini öyle ardi ardina siralar ki; adama gina getirtir, almayacagi varsa da müsterinin almasi icin zorlar...
    cileden cikan müsterinin acelesi vardir ya da ürüne ilgi duymaz ve "istemiyorum kardesim, zorlami???" cümlesini söyler...
    pazarlamacinin dünyasi yikilir, üründe elinde sap gibi kalir...
    #2906423 (kültürsüz dinazor, 28.01.2008 03:16)
  2. öncülü yeniçeriler tarafından "istemezük" şeklinde dillendirilen cümledir. pazarlamacı bu cevabı duyduktan sonra ürün satmak için çalışmaya devam ederse rtük başkanı ortama canlı yayında bağlanıp ahmet çakar'ı azarladığı gibi müşteriyi azarlayabilir. pazarlamacı da müşteriyi ayar ettiğiyle kalır.
    #2906649 (semensima, 28.01.2008 06:36 ~ 18:51)

© 2008 - uludağ sözlük

istemiyorum kardesim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. istemiyorum kardesim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu istemiyorum kardesim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» entry tekrari cift entry » 16 kasim 1991 fenerbahce besiktas maci » faul yapan futbolcu sapsalligi » kapali yuzme havuzu » ronaldinho gaucho de assis moreira » entelektuel kiro diyaloglari » kufurlu yazmayi seven yazarlar toplulugu » deniz gezmis in olusunden bile korkan zihniyet » esra erol » pryd rulazz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games