istemiorm 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. iste bas iste govde iste kanatlar
  2. eh iste basligina girilen entrylere eh iste vermek
  3. iste geldim burdayim ben bu iste ustayim
  4. para sike iste fener iste
  5. iste halep iste arsin
  6. iste kapi iste sapi
  7. iste hendek iste deve
  8. iste bu kapi iste bu da sapi
  9. iste taksim iste 1 mayis
  10. iste taraftar iste sampiyon

© 2008 - uludağ sözlük

istemiorm başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. istemiorm ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu istemiorm nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dogum » iserken bir eli duvara dayama » kume calismasi » selpak marka kagit mendil » burt young » kati kurallarla guvenli arama » signal » turlu cesitli » forever young » sozluk yazarlarindan aforizmalar » adam gibi adam ertugrul saglam » akp liysen akp li gibi konus » guvenilirlik » hasan kara » sozluk yazarinin bilgisayar masasinda bulunanlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » balik burcu erkegi » pilavi elle yemek » sacriter » kadri celik » isi ile sicaklik arasindaki farki bilmeyen firma » pagan fears » zeytinyagi ile masturbasyon yapmak » nazim hikmet memleket » michael » 3 aralik 2008 hertha berlin galatasaray maci » eski sevgilinin telefonunda sapik 2 olmak » steven gerrard » lager » kesmir » got kadar