istemihan 

kapat
  1. Göktürk devletinin kurucusu Türk hakanı ve günümüzde nadir olarak kullanılan bir erkek ismi.
    (bkz: mustafa istemihan talay)
    (asiti kaçmış kola, 02.01.2007 21:11)
  2. dördüncü nesil yazar.*
    (pyndemonium, 10.04.2007 17:35)
  3. turk tarihi bilğilerinden yaralanılabileceğini düşündüğüm yazarımız..***
    (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 19.04.2007 00:03)
  4. uzun zamandır girmediğim için kendisinin az evvel kaydının silindiğini gördüm. bana hoşgeldin diyen nazik bir yazardı. geri gelir diye umulur.
    (oteki turkiye, 12.07.2007 18:13)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kahveci » chatwalk ta bir yerde » 30 agustos koln almanya zirvesi » lost » gerger in tarihi eserleri » yaran facebook iletileri » facebook » 14 mayis 2008 zenit glasgow rangers maci » uma thurman » yaser yildiz » yaran msn diyaloglari » sadece turkiye de gorulen olaylar » karizmatik cevaplar » iletisine mesgulum yazan ve msn e giren insan » 06 gel 31 » dert sahibi olmak » yaran spam mailler » ilac yerine afyon kullanmak » thakaho » taksim den vazgecmeyen karsisinda bizi bulur » a b c d e f hamamlari » kalinti gerilme » ya evde yoksan » delicay kalesi » aydin fest 08 » nadas » gumushane nin tarihi eserleri » viktor sklovski » lebron james a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa