istemem 

kapat
  1. erkin koray ın eski bir şarkısı. sözleri şöyleydi: sensiz gelecek zevkin ne tadı var,istemem istemem istemem.yetişir bana sevgin, başka bahar istemem.
    #1795133 (tepesersemi, 20.06.2007 13:48)

© 2008 - uludağ sözlük

istemem başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. istemem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu istemem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» intel t5470 » evliligin ilk yilinda feci kilo almak » krematoryum » conan o brien » intel e6750 » nedim zeper » ruzgarin kizi » korku filmlerinde yapma denileni yapan mal adam » intel t7200 » kafayi suya sokmadan yuzmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci