istek vakfi 

kapat
  1. bedrettin dalan tarafından kurulan vakıftır. istanbul genelinde birçok okula sahip olan vakfın merkezi istek acibadem lisesi'dir.
    #396856 (altan, 04.07.2006 18:59)
  2. bir vakıf okulu olan istek bedrettin dalan tarafından kurulmuştur,istanbulun çeşitli yerlerinde kartaldan balmumcu ya kadar dokuzdan fazla okul kapasitesine sahiptir bir dönem diploma alamayanların diploma almak için gittikleri istek vakfı okulları son yıllarda eğitiminde yükselmeler göstermiştir,donanımlı hoca sayısı oldukça azdır yabancı dil eğitimine diyecek birşey yok gerçekten iyi bir temel alıyorsunuz öss başarısı nın çok parlak olduğu söylenemez tabi ki iyi üniversitelere giren öğrenciler vardır ama onlarda donanımlı hocaları kadar az gösterilecek sayıdadır ...
    #514176 (compassrose, 08.08.2006 19:51)

© 2008 - uludağ sözlük

istek vakfi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. istek vakfi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu istek vakfi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » selcuk bal » final destination » eski karim » antalya » piyasalarin moralini duzeltmek » likitide » ayfon » fenerbahce ile 4 yillik sozlesmemi tamamlayamam » boslugabagislanansozler » incek » samsun » uludagsozluk de temali reklam » teknik ogretmen » adim adim ibnelik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » son tavsiye edilen entrylerim » blindness » enflasyon dustu diye sevinen issiz » bandira devletleri » anahtari evde unutmak » aynadaki yuzunun karsiligi benim » bu duvara yazi yazan essektir » seni bize goturelim bizim cocugumuz ol » arap sukru » grup seks yaparken ufak cocuga yakanmak » rambo okan vs bebek okan » emma shapplin » 21 yuzyilda kilik kiyafete takmis insan modeli » jean amerika nin salvaridir » birak daginik kalsin