istek uzerine entry girmek 

kapat
  1. "sıradaki entry'im nikini vermek istemeyen bir yazarımız için geliyor, kendisi yeni ayrıldığı sevgilisi için duygusal bir entry istemi$;

hazan yaprakları mıydı dü$en, yüreğim mi? sensizlik iliklerimde bir kı$ ayazı.."

gibi girizgahlara neden olmamasını umduğumuz eylem..

biz ailecek sözlük ba$ında umuyoruz böyle evet, umduğumuz da ne ise artık?
    #3692352 (alwayssleepy, 20.07.2008 18:07)
  2. + ben senin basligina entry girdiydim gecen gun.
    - evet okudum.
    + himm, bana bisi yazmadin da.
    + :S

nick vermeyecegim ama bu diyalog aynen yasanmistir.

+ bugun benim dogum gunum.
    - aaa oyle mi? bilmiyordum kutlu olsun.
    + tesekkurler.
    2 dakika sonra;
    + ben senin dogum gununde seni hem msnden hem sozlukten kutlamistim.
    - evet hatirliyorum. oyle olmustu.
    + himmm, tamam o zaman.

gene nick vermeyecegim ama bu diyalog da aynen yasanmistir.

tanim: bu diyaloglari yasadiginiz arkadaslarinizin(!) yapmanizi istedigidir. iticidir. kalp kirmama amacli bile olsa yapmamak gerekir.
    #3692466 (papagan, 20.07.2008 18:29)
  3. (bkz: ismarlama entry)
    #3692470 (gimenez, 20.07.2008 18:29)
  4. başlık uplamak için gelen istek üzerine entry girmektir. isteksiz ve kasıla kasıla boktan bir entry yazılır. hiç içe sinmez.

(bkz: başlık uplamak)
    (bkz: uplamak)
    #3692482 (Kechi, 20.07.2008 18:31)
  5. başlık açan arkadaşın kendine destek aramasıyla da gündeme gelebilecek olan konudur.
    #3692782 (hiccup, 20.07.2008 19:42)
  6. ne olursa olsun güzeldir.
    #3694320 (shaqmarion, 21.07.2008 00:45)
  7. bazı durumlarda yapılması gerekendir. aylar önce nick altına girmiş olduğunuz ama sonradan bir muhabbet esnasında hoşlanmadığını öğrendiğiniz bir nitelemeyi içeren entriyi silme kararınız tartıştığınız bir güne denk gelirse silme eyleminin tartışma yüzünden olduğu düşünülür ve tartışma başka boyutlara taşınır. o entrylerin birer anısı vardı neden sildin sözüyle bana entry borcun var sözü ardısıra gelir. yazacak olan kişi ve isteği yapan kişi birbirleri için değerliyse istek geri çevrilmemelidir.
    #3694553 (mykalkan, 21.07.2008 01:21)
  8. çok ısrar ettin gireyim bari denilesi istektir.
    * *
    #3694559 (kardiyak, 21.07.2008 01:22)
  9. genellikle vatani görevini yapan askerlerden gelen istek üzerine girilir.
    #3695879 (madmadam, 21.07.2008 12:17)

© 2008 - uludağ sözlük

istek uzerine entry girmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. istek uzerine entry girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu istek uzerine entry girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eline top yakismayan basketbolcular » batuhan karadeniz » alternatif acikogretim fakultesi sinavi sorulari » gokyuzunu taniyalim » age of mythology » giulietta masina » iflahsiz derin sol » dedikodu » put the blame on mame » tarkan in donu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games