istek baslik acilir 

kapat
  1. başlığı bulan başlık hakkında süper girdi * yapabilecek lakin tanımını yapamayacak yazarlara yardım olunan bir uludagsözluk servisi..
    #816049 (eşşağan ala gazuğu, 05.11.2006 00:09)
  2. (bkz: başlık altına girdi yazılır)
    (bkz: ücreti kasaya bi zahmet)
    #816051 (thedewil, 05.11.2006 00:09)

© 2008 - uludağ sözlük

istek baslik acilir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. istek baslik acilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu istek baslik acilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kiz istemeye kerhane tatlisiyla giden erkek » bayraktepe » kiz » siki siki baba » bazi yazarlarin oy vermeden oy beklemesi » thierry henry » kurek kullanirken ele tukurme hareketi » turkiye » yengec burcu » abberline » havaya ucurmak » galilea montijeo » baslik » cool cat » cakma komunist » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fatih sultan mehmet » doktor » mahmut nedim hazar » kiminle dans ettigini bilmemek » leman dergisi hurriyet gazetesi isbirligi » alex de souza » sevgiliye verilebilecek en guzel hediye » duygu somurusu » muzo ile zkc arasindaki farklar » sirinler » fontana » odtu iktisat vs odtu isletme » conflict global storm » hint » bon iver