istedim 

kapat
  1. bir mfo şarkısı.

Sanki bir hayal gibi
    Nasil da dolastin hayatimda
    Bir yudumda dogmak bir sevgide olmek istedim
    Gecelerde bir golge olmak istedim
    Sonsuza dogru akip gitmek istedim

Bir resim bir ruya belki bir sarki
    Ayni bedende iki gonul olmak istedim
    Ve de yanimda bir tek seni istedim

Oysa bir yalnis gibi silinmeye yazildim satirlara
    Her olumle dogmak hic yokolmamak istedim
    Sensizlige ofkeli sabir istedim
    Gonullerde sevgiye yol ver istedim

Bir kere gordum bir kere sevdim
    Bin kez istedim
    Ayni sarkida iki gonul olmak istedim
    Ve de yanimda bir tek seni istedim
    #555248 (yasak merve, 18.08.2006 23:31 ~ 23:32)

© 2008 - uludağ sözlük

istedim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. istedim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu istedim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» misafirlige gelen kizla opusme tedirginligi » yasemin esansi » alternatif prezervatif isimleri » ezan sonrasi muezzini alkislamak » kacirilan penaltidan sonra kaleciyi dovmek » ciftlikkoy » stars » akp yandasi felan degilim sadece bidibidi » kestane mavisi » yer fistigi yagi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games