istedim vermediler ergenekoncusun dediler 

1. ulusalcı reflekslere sahip olduğu için sevdiği kız, nurcu babası tarafından kendisine verilmemiş minibus soforunün sevdiceğine sitemidir.
    #3384913 (damat hobbit pasa, 11.05.2008 21:43)

© 2008 - uludağ sözlük

istedim vermediler ergenekoncusun dediler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. istedim vermediler ergenekoncusun dediler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu istedim vermediler ergenekoncusun dediler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayatta alinabilecek en buyuk zevki almak » karpit » elektrikli sandalye mahkumunu o esnada izlemek » euroleague fantasy » saclarini sampuanla yikayan gorgusuz insan » hebeley episode iii » sutas in hizmetinizdeyiz sloganli afisi » isaac promise » fasistcan » gulce » sevgilinin eski sevgilisi » turhan bozkurt » eski sevgiliyi her gece aramayi dusunmek » isim degistirmek » off cok yakisikliyim ulan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » otecegi yeri iyi bilen horoz » venividivici » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » besiktasin yabanci futbolcu trasferi politikasi » kardese yapilan iskenceler » yaran baslik yonlendirmeleri » umit aktan » kitap yazip bastirmamak » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » joneca » milan baros un hazimsizlik yapmasi » dertlerin kadini oldum » can dundar in ergenekon kapsaminda sorgulanmasi » 3 eski sevgili getirene bir yeni sevgili bedava » poposuna t cetveli girmis endustri muhendisi