istedigini yapabilirsin 

1. dün yeşillerdeydim.

bankta güzel gözüken bir kadın vardı. saçları siyah sanırım. uçlarını maviye boyamış.
    maviyi görünce yanına yaklaştım.

"han'fendi, saçlarınıza dokunabilir miyim?" diye sordum.
    o da, "evet ama rengi boya, gerçek değil" dedi.
    "olsun" dedim.
    yanına oturdum.

biraz oynadım saçlarıyla. uçları maviydi. genelde güzel gözükmez bu renk, fakat kadının beyaz teni, kara gözleri ve mavi dekolteli kıyafetinin yanına uçları mavi saçları gerçekten de gözlere ziyafet veriyordu.

sordu, "saçım hoşuna mı gitti?"
    "evet." dedim.
    "dilersen" dedi, "başımı göğsüne dayayayım, böylece daha rahat okşarsın".
    "ama biraz uygunsuz olmaz mı, daha yeni tanıştık" dedim.
    "ne güzel işte. hızlı bir tanışma olur" dedi.

başını göğsüme dayadı. göğüs deyince farklı anlamayın, biraz kaykılmış oturduğumdan eliyle destek alarak göğüslerime koymuştu başını.
    açık omuzlarına doğru düşürdüm saçlarını. ister istemez o güzel sırtına elim değiyordu saçlarıyla oynarken. o da bundan rahatsız olmuyordu, çekinmiyordu bile. hatta konuşurken bir yandan da elini ufak göbeğimin üstüne doğru gezdiriyordu.
    zevkliydi.

biraz konuştuk orada. okuduğumuz yerlerden, ulaşmak istediğimiz şeylerden söz ettik. biraz gülüştük. gülerken sırtı çok daha güzel oluyordu.

bu arada ben elimi sırtında gezdirmekten imtina ediyordum. "utanır belki" diye düşünüp elimi atmıyordum. ama kendimi zor tutuyordum.

bana ailesinden bahsetti, ben de ona benimkilerden. ailesinin biraz baskıcı olduğunu söyledi. hatta, "seninkiler seni rahat bırakmış. sanırım kız çocuklarının kaderlerinde baskıcı bir aile var" dedi. hak verdim.

bir ara başını kaldırarak bana baktı. tatlı ve kara gözleriyle süslenmiş suratıyla, "seni burda bulmak bir şanstı biliyor musun?" dedi.

şaşırdım, "benim için de öyleydi senin burada görmek" dedim.
    çocuk gibi hafifçe dudağımın yanağıma bakan tarafından bir öpücük aldı. yine şaşırdım. ama hemen kafasını eski yerine götürdü, "biraz daha rahat olabilirsin" dedi. bu arada da elini pantolonuma doğru uzattı. şimdi de oralarda gezdiriyordu elini.

rahatladım.
    gerçekten.

saçını toplayıp yana attım. ensesini gördüm. çok zarif hatları vardı. zayıf değildi ama zarifti işte. elimi ensesinden başlayarak hafifçe tüm sırt dekoltesinde gezdirdim. bu arada fark ettim ki, başından beri bana değiyor olan göğüs uçları sertleşmişti.

biraz titrek bir sesle, "istediğini yapabilirsin" dedi.
    #687893 (bl, 02.10.2006 23:23 ~ 03.10.2006 05:29)
  2. dün işyerindeydim, yayın müdür olduğum yerde...
    yeni bir dj almıştık yayına, kızcağız yayınını yapıyordu. anonsunu yaptıktan sonra, yayın odasına girdim, 'kolay gelsin' dedim...teşekkür etti kibarca...sonra yayın bilgisayarına doğru eğildim, arşivde olan ama yayın formatımıza uymayan bir şarkıyı iki şarkı sonrasına attım, sorun olmaz değil mi dedim, aslında zarf atıyordum zira kesin kararımız vardı yayın formatımız dışında hiçbir şarkı çalınmayacaktı, o da müdür olan sensin 'istediğini yapabilirsin' dedi...
    #687917 (gazoz_kapagi, 02.10.2006 23:31)

© 2008 - uludağ sözlük

istedigini yapabilirsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. istedigini yapabilirsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu istedigini yapabilirsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yasli teyze » fener zenci sever » maskeli balo » asistan hindistan » ersun yanal » mistik gucler » bluevelve » sarhosken entry girmek » kurtulus savasi emperyalizme karsi yapilmistir » 2008 2009 uefa kupasi b grubu » cihan haspolatli » karanlik isler » galatasarayli arkadasa sahip olmak » hilmi ozkok » apis arasi kokusunun verdigi ic huzuru » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » paris » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » kimya diliyle olum » erzincanspor » yazik » osman pamukoglu » fender gitarini 40 ytl ye satan insan » photofunia com » tamirci ciragi » biz ettik sen etme lucescu » osman mumtaz rakmetil » hirt » zaten anlamiyorumki » 2008 2009 uefa kupasi e grubu » gece kusu