istedigin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cak istedigin yere
  2. istedigin telefonu dinle
  3. kesik gormek istedigin eli op
  4. istedigin hayati yasayamamak
  5. olmak istedigin kisi ol
  6. en cok istedigin seyi gosteren pusula
  7. gecmisindeki sana soylemek istedigin sey
  8. umarim her sey istedigin gibi olur
  9. bulmak istedigin gibi birak
  10. tek basari cesidi istedigin hayati yasamaktir

© 2008 - uludağ sözlük

istedigin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. istedigin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu istedigin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hittin savasi » banu guven » korsan cd saticisiyla diyaloglar » fenerbahce nin turkiye ligini onemsememesi » git adam ol da gel » julius aghahowa nin fenerbahce ye transferi » oldu gozlerim doldu » uyku cuvali » tirsinti » july4th » ayse ozyilmazel » buzlu » beymen » recep tayyip erdogan » guzellik salonu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alpaslan dikmen » alone with everybody » kadavra » gsg 9 » orient jazz » beden dersinde takla atamayan kiz ogrenci » 1 ay boyunca sadece yumurta yemek » imper » feel good inc » falyanos » dun yine sokaktaydim » saclari uzatip maviye boyayarak okula gitmek » youtube » fenerbahce taraftari » super mario nun cocugu olmak