istedigin gibi yaptim artik kalbim yok 

kapat
  1. kucuk iskender gibi biri için pek bi dokunaklı ve fazla anlaşılır olan şiirinin adı:

artık kalbim yok ağladığımda sana
    düşündüğümde seni artık kalbim yok
    seni anlatırken birilerine, atmıyor kalbim
    atmıyor kalbim seni gördüğümde rüyalarımda
    istediğin gibi yaptım; artık kalbim yok!
    küçük bir velede verdim onu, oyuncak niyetine
    fırlattım attım doyursun karnını diye bir sokak köpeğine
    suda sektirdim bir kiremit parçası gibi
    ve bekledim batmasını bekledim
    batmasını yanan bir gemi nasıl ağlayarak denize dökülürse
    istediğin gibi yaptım; artık kalbim yok!
    artık kalbim yok baktığımda eski resimlere
    özlediğimde seni
    arta kalmış bir kalbim yok!
    YOK!
    #64057 (cikarinbeniburdan, 13.02.2006 02:10)
  2. küçük iskender'den beklenmeyecek kadar açık * bir anlatıma sahip şiir.
    *
    #124402 (endless, 22.03.2006 03:20)
  3. (bkz: eski sevgiliye ithafen alternatif cümleler)
    #129205 (endless, 24.03.2006 12:53)
  4. kahramanlar olu dogar'da, arabesk cocuk siirleri bölümünde yer alan bir kucuk iskender $iiridir ki basit falan değildir; "kaç çocuk tanıyorsunuz siz ki benim yazdığım ya$ta böylesi bir $iir yazsın?" diye haykırası $airinin harikasıdır.
    #913561 (ceviz agaci, 26.11.2006 20:03)
  5. her okuduğumda aklıma film sahneleri getiren şiir.. okunmasıyla kalmayan şiirlerden..
    #2577148 (inisiyatif7, 10.11.2007 21:28)

© 2008 - uludağ sözlük

istedigin gibi yaptim artik kalbim yok başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. istedigin gibi yaptim artik kalbim yok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu istedigin gibi yaptim artik kalbim yok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» internet mahir » zehr i zakkum » volkan demirel » gece jimnastigi » instigation » hey corc versene borc » jon polito » gs1 » verona » restricted a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci