iste sozleri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. iste bas iste govde iste kanatlar
  2. eh iste basligina girilen entrylere eh iste vermek
  3. ilk sozleri bulan insanlarin ilk sozleri
  4. ilk sozleri kalibini bulanin ilk sozleri
  5. ilk sozleri bulan adamin ilk sozleri
  6. ilk sozleri ilk yazan yazarin son sozleri
  7. para sike iste fener iste
  8. iste geldim burdayim ben bu iste ustayim
  9. iste taksim iste 1 mayis
  10. iste hendek iste deve

© 2008 - uludağ sözlük

iste sozleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iste sozleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iste sozleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» buyuyunce ne olacaksin » yagmur yagarken dinlenecek sarkilar » kaos gl » olum » kendini bir bok sanan yazarlar » v for vendetta » hittin savasi » uludag sozlukteki kizillar » slaughter » dertlerin kadini oldum » a milli takim dan donen oyuncularin sakatlanmasi » sozluk yazari olunca kendini ordinaryus sananlar » batuhan karadeniz » volkan yaman » hastayi korkutup ameliyata tesvik eden serefsiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mehmet kurdoglu » 5 ekim 2008 sozlugun bok gibi olmasi » senden cocugum olsun istiyorum » taksilerin gece tarifesi » bursaspor » erkeksen oku » kardese yapilan iskenceler » sakaryaspor » dugmele dugmele » varligim turk varligina armagan olsun » 35 lik pipiyle bayramlasmak » fenerbahce krize girince turkiye de calkalaniyor » onurkul » sevgilinin inatci olmasi » ozur diliyorum