iste seninde olur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nazar etme ne olur calis seninde olur
  2. kiskanma calis seninde olur
  3. telekomu satarsan boyle olur iste
  4. kivranma ergenekon bi gun seninde kapisini calacak
  5. iste bas iste govde iste kanatlar
  6. parayla saadet olur ayse olur fatma olur
  7. eh iste basligina girilen entrylere eh iste vermek
  8. iste geldim burdayim ben bu iste ustayim
  9. para sike iste fener iste
  10. iste hendek iste deve

© 2008 - uludağ sözlük

iste seninde olur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. iste seninde olur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iste seninde olur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk teki memurlar » gobekli tepe » malone » sarkilarda huzun var » allah i insanmis gibi dusunmek » melih gokcek in odtu yu yikmak istemesi » jose spinnin » deger vermek sadece matematikte ise yarar » profesyonel turist rehberi » bayanlarin futbola dair sorulari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci