iste prekazi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oha be prekazi
  2. prekazi
  3. cevad prekazi
  4. xhevad prekazi
  5. cevat prekazi
  6. prekazi nin monaco ya attigi gol
  7. iste bas iste govde iste kanatlar
  8. eh iste basligina girilen entrylere eh iste vermek
  9. para sike iste fener iste
  10. iste geldim burdayim ben bu iste ustayim

© 2008 - uludağ sözlük

iste prekazi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iste prekazi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iste prekazi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cheapdeath » mustafa denizli » bitlenmis kafaya sheltox sikmak » amerika daki mali kriz hakkinda merak edilenler » no one is there » grand theft auto iv » muratboz com » maskeli baloda arap kadri kostumu giymek » duyun u umumiye » fellowship » berbere sabri sarioglu tarzi kes demek » sicarsin » sarhos » 7 mayis 2006 besiktas galatasaray maci » altinyemis » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cocukken yapilan salakliklar » yana yana done done » limanla kavgali isyankar kaptan » alanur ozalp » bir deniz gider bin deniz gelir » goz hapsi » beyaz melek » serdar bali » ergen psikolojisiyle acilmis basliklar » yakisikli olmak » uzay » fenerbahcelilere anlayis gosterelim kampanyasi » anne » skibbe nin istifa etmesi » onurkul