iste kuzu kuzu geldim 

1. sen mi geldin sorusunun cevabı. altar'ın oğlu tarkan'ın yaptğı gibi dil çıkararak söylenmeli.
    #3177790 (kasgarli tost, 22.03.2008 22:03)
  2. (bkz: hoşgeldin kuzum)
    #3177795 (nihan, 22.03.2008 22:04)

© 2008 - uludağ sözlük

iste kuzu kuzu geldim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iste kuzu kuzu geldim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iste kuzu kuzu geldim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fesat » yarali erkek karizmasi » fehim pasa » sozluge icini dokmek » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » 24 kasim » namussuz aksamlar » dance party » musallat olmus sivrisinegi olmus bir yakin sanmak » genelkurmayin hesap vermemesi » trabzon » ford fiesta » horse to water » supernatural » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gecen gun yine sevisiyorum » kupe sag kulaga takilinca ibne olunmasi » mont blanc » francois zoko » fenerbahce yi saracoglu nda yenmek » off cok yakisikliyim ulan » elektrikli sandalye mahkumunu o esnada izlemek » ros asana » jennifer carpenter » jose joaquin moreno verdu » 4 ekim 2008 antalyaspor gaziantepspor maci » marti » samy deluxe » aziz yildirim in parmagiyla alin bunu demesi » allah im neden sevgilim yok diyen sevgiye ac insan