iste kapi iste sapi 

1. kapıyı sapından tutup açması ve çıkıp gittikten sonra kapıyı ve sapını bırakması gerekenlere yapılan tarif cümlesi.
    #14537 (komandost, 15.01.2006 20:01)
  2. inanılması güç ama Yalçın Gülhan ve Fatma Belgen'in başrollerini paylaştığı, 1975 yapımı bir türk filmi.
    #577209 (Sulh, 25.08.2006 22:21)
  3. yerinde ve zamaninda kullanildiginda karsidaki insani felc eden guzide atasozlerimizden birisi.
    dikkat edilmesi gereken; sadece uygun zamani beklemektir. her ortamda yerinde olmak sarti ile kullanabilirsiniz.
    is, ask, ortak paylasim olan her yerde otu, boku elestiren gotu bir karis olan kompleksli bunyeye "coban salata" kivaminda ortaya soylenen siparis gibi, yapildigi zaman daha bir guzel olmakla beraber kibarcasi; "isine gelirse" dir.
    lafi kokune kadar yiyen kisi ama "oyle deyil, bidi bidi...." soylemleri ile coktan derin dalgalara gitmistir bile. hemen arkasindan varsa nargile, yoksa orgazm tadinda keyif sigasi ile kutlamak farz dir.
    #1251838 (mese odunu, 03.02.2007 13:15)
  4. mirkelam'ın asuman pansuman şarkısında yer alan filozofvari sözleridir.uzun uzun düşündrr ve kendisine hayran bıraktırır.
    #1404857 (tanimadinmiben, 12.03.2007 23:31)

© 2008 - uludağ sözlük

iste kapi iste sapi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. iste kapi iste sapi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iste kapi iste sapi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» son girislerim » cola turka reklamlari » university of oxford » reinaldo carlos merlo » basliklari alt alta okumak » in the musicals » yabanci sarkilara soz uydurmak » bugune kadar hakemler hakkinda hic konusmadim ama » nane ucucu yagi » john mayall a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games