iste en cok o koyuyor be sozluk 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. uludag sozluk aci gercekleri ortaya koyuyor
  2. iste sozluk dedigin bu lan
  3. iste boyle sevgili sozluk
  4. iste bas iste govde iste kanatlar
  5. eh iste basligina girilen entrylere eh iste vermek
  6. para sike iste fener iste
  7. iste geldim burdayim ben bu iste ustayim
  8. iste halep iste arsin
  9. iste taksim iste 1 mayis
  10. iste kapi iste sapi

© 2008 - uludağ sözlük

iste en cok o koyuyor be sozluk başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. iste en cok o koyuyor be sozluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iste en cok o koyuyor be sozluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hulya avsar in kurban kesmeye karsi olmasi » sozlukte mac linki veren emek hirsizi » cizgi film karakterine asik olmak » olum orucu sehitleri » yuzme havuzu » usutuk popolar » kufurlu yazmayi seven yazarlar toplulugu » halki kendi kaderine birakan liberal politikalar » yabanci dil ogrenme yollari » cok konusup bos konusmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games