iste budur ustad dan karakter tahlili 

kapat

1. biraz önce larker adlı kullanıcı da gördüğüm kadarıyla mümkün olan inceleme-sonuca varma bütünlüğü. serkan adlı bu vatandaş, istanbul bağcılar da oturuyor, aslen samsunlu ve bir firmada makine mühendisi olarak çalışıyor. türklüğüyle gurur duyduğu kadar, o devir de yaşasam sahabe de olurdum diyor. genç kızlara da selam ediyor *
    #1151175 (impayatoy, 14.01.2007 14:16)
  2. demin larker adlı yazarımızın entrylerini incelerken aklıma düşen analiz biçimidir.
    kendisiyle ilgili her bilgiyi vermiş işte budur üstatlarında.
    serkan-------adı serkan
    başak burcu-------evet, burcu başak
    makine mühendisi----tabii ki, mesleği mühendislik
    bağcılar---istanbul'da oturduğu yer olabilir
    samsun----samsun'lu olsa gerek
    istanbul---istanbul'da ikamet etmekte
    galatasaray----aslansın, yürü beaa, ultraslan oley
    türk---sapına kadar
    müslüman---elhamdülillah müslümanmış.

az daha kassan açık adresi versen de kahve içmeye gelsek sana?*
    #1322358 (trabzan, 19.02.2007 11:16 ~ 11:19)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

iste budur ustad dan karakter tahlili başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iste budur ustad dan karakter tahlili ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iste budur ustad dan karakter tahlili nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about iste budur ustad dan karakter tahlili. Copyrights of the articles are belong to their authors.