iste bu kapi bu da sapi 

kapat
  1. mirkelam'ın asuman pansuman şarkısı dinlenildiğinde pek şaşırtan, ohaa falan dedirten sözleri pek eğlenceli şarkının girişidir..
    #1195295 (no promise, 23.01.2007 18:47 ~ 19:00)
  2. aslen ayar veren bir deyimdir; kapak olsuna benzer bir miktar..
    #1195454 (alchoburn, 23.01.2007 19:24)
  3. daha nasil olur ki askin ispati şeklinde devam eden ve anlaşılacağı üzere aşkın ispatı olduğu iddia edilen kapı ve sapıdır. muhtemelen bu cümle kurulurken iddiayı sağlamlaştırmak adına işaret parmağıyla ilgili nesne gösterilir. *
    #3605868 (adeta bir canavar, 01.07.2008 17:16)

© 2008 - uludağ sözlük

iste bu kapi bu da sapi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iste bu kapi bu da sapi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iste bu kapi bu da sapi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» joyeux noel » sergey » bu aksam erkenden yatacagim yalani » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » istanbul un halleri » yazarlarin quit mesajlari » iclal aydin in tuna kiremitci icin yazdigi yazi » ibrahim tatlisesin aslinda emo olmasi » yasamak bir sanattir » sofistike » biricik suden » izmirli kizlar » lost control » huzunlu zamanlarda fotograf cektirmek » hic » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » araba kullanan erkege oral seks yapmak » alf » osurunca ileri giden iliski » zeyno baran » miles davis » ambassador » yaran facebook gruplari » entry ve nick uyumu » unut gitsin » kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlar » sayid jarrah » turk irki » sozluk yancilari » antu com » subyancilari hadim etmek icin yasa tasarisi