iste benim fairplay anlayisim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. iste o benim
  2. iste benim zeki muren
  3. iste burasi benim fuckerhanem
  4. fairplay
  5. iste o an benim bittigim andir sedat abi
  6. iste benim destekledigim siyasi cizgi
  7. ulusalci gonullere derman iste benim tuncay ozkan
  8. dertli gonullere giren iste benim haydar dumen
  9. dertli gonullere giren iste benim zeki muren
  10. biraz kul biraz duman o benim iste

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» converse giyebilme kurallari » akp hukumeti » alkonost » gammaz butonu » ayrilmak istedigi sevgilisinden kopamayan erkek » yarin gorusuruz » errtu » pc basinda yasanan piyanist santor havasi » restless heart » mucize » desecration » galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » young learners » ismael bouzid » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » tuncay ozkan in yeni partisine isim onerileri » saat kac espirisini ureten kisi teslim oldu » askin bittigi an » eurovision da turkiye den gonderilen sms sayisi » emre tilev » guney kore » roj » erman toroglu » recep tayyip erdogan » diary of the dead » a bout de souffle » kocamustafapasa » hayatin acimasizligi » mircan kaya a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa