iste ben bu yuzden bu ulkede yasamayi seviyorum 

kapat
  1. (bkz: ben burda doğdum burda yaşadım ve burda da öleceğim) diyebilen her yazarın bisürü nedenden ötürü rahatlıkla kurabileceği cümledir..

nedenleri o kadar çoktur ki;

*annem köye gidiyor 1 ay yok yemekleri komşuda yiyeceğim..
    *bizim oralarda rakı şişesi gazateye sarılıp verilir..
    * (bkz: elyesa) akşam size geliyorum haa sizde kalacağım..
    *hayret çocuklar hala gelmedi başlarına bir hal geldi heralde(bayram sabahı)
    *-metin sen de istanbul üniversitesi yaz aynı okulda okumuş oluruz
    -iyi yazayım o zaman!!

(bkz: yaz yaz bitmez)
    #28307 (rasko, 20.01.2006 02:50)
  2. -okeyde bitecek adamın taşın arkasını yalayıp alınına yapıştırması
    #145786 (amd, 02.04.2006 21:54)
  3. derdini sorduğunuz insanın size psikopatmışsınızcasına bakmaması ve "mind your own business adamım" dememesi
    misafir takımı, misafir terliği, misafir odası
    filmleri
    argosu
    mizahı
    mutfağı
    denizi havası suyu karı dağı taşı
    #145824 (düttürü hanzo, 02.04.2006 22:07 ~ 24.04.2006 16:38)
  4. (bkz: yurt aşkı)
    #145833 (hendrix, 02.04.2006 22:09)
  5. "çünkü atalarımız bu ülke için,ilerideki nesillerin özgürce yaşayabilmesi için çok kan döktü" dediğim ve milliyetçi damarımın kabardığı başlık.
    #145837 (asiti kaçmış kola, 02.04.2006 22:10)
  6. geçmişte bir arada yaşamış, şimdi bir arada yaşayan ve büyük olasılıkla gelecekte de bir arada yaşayacak olan, aynı maddi ve manevi değerlere sahip, aralarında dil, kültür ve duygu birliği olan insanlar arasında yaşamayı kim sevmez ki dediğim başlık **
    #145867 (atipik, 02.04.2006 22:19 ~ 22:22)
  7. zevkli ve çekişmeli geçen futbol maçından sonra, elele evlerine dağılan rakip taraftar topluluğunu gören kanadalı yurttaşın gözü yaşlı bir şekilde dudaklarından dökülen cümle. *
    #189864 (july4th, 22.04.2006 13:05)
  8. isminin türkiye vatandaşlarının türk olması sebebiyle söylenebilecek cümle.
    #189866 (dahii, 22.04.2006 13:06)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

iste ben bu yuzden bu ulkede yasamayi seviyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iste ben bu yuzden bu ulkede yasamayi seviyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iste ben bu yuzden bu ulkede yasamayi seviyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about iste ben bu yuzden bu ulkede yasamayi seviyorum. Copyrights of the articles are belong to their authors.