istatistiklerde her hafta ismi bulunan yazar 

kapat
  1. istatistiklerde ismi olmayan yazarların kıskandığı, her hafta yenilenen istatiktiklerde adı bulunan, adları istatistiklerde görülmediği zaman diğer yazarların panik yaptığı yazardır. kısaca istatiskilere oynar.
    #874272 (asiti kaçmış kola, 17.11.2006 23:57)
  2. (bkz: aylak bakkal)
    #874276 (expert16, 17.11.2006 23:58)
  3. (bkz: arjen robben)
    (bkz: silik sayfası en dolu yazarlar)
    #874282 (redwinemania, 17.11.2006 23:58)

© 2008 - uludağ sözlük

istatistiklerde her hafta ismi bulunan yazar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. istatistiklerde her hafta ismi bulunan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu istatistiklerde her hafta ismi bulunan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» birinci dalga feminizm » 23 temmuz 2008 fenerbahce shakhtar donetsk maci » vatan ugruna olmek istememek » eksi sozluk » uyumuyorum gozlerimi dinlendiriyorum » fyodor mihailovic dostoyevski » desoxyribonukleinseaure » fenerbahce org » wikipedia da turklere yapilan saygisizlik » feyyaz ucar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci