istatistiki verilere gore 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. istatistiki
  2. istatistik verilere takintili insan
  3. istatistiki veriler
  4. istatistiki bilgi
  5. kime gore bana gore neye gore sana ne
  6. objektif verilere eksi oy veren denyo zihniyet
  7. kime gore neye gore diyeni tekme tokat dovmek
  8. basligin altina kime gore neye gore yazmak
  9. bana gore sen korsun sana gore ben korum
  10. bana gore sozluk onlara gore forum

© 2008 - uludağ sözlük

istatistiki verilere gore başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. istatistiki verilere gore ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu istatistiki verilere gore nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anthony roberson » bilgi icerikli entry » sikerim ben yatmaya gidiyorum » elektronik tabela » klasik kayserili pazarlik diyaloglari » vodafone » trance » seri eksi oy veren ibnenin seri halde eksilenmesi » cita kovalayan manyak antilop » unfaithful a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci