istatistik verilere takintili insan 

kapat
  1. Her şey de bi istatistik arayan, oranlayan, konuşurken yüzde veren takıntılı insandır.

Şimdi bunların öğretmen olanları pek bi makbuldür. Geometri dersinde hoca tahtaya soruyu yazar, biraz sonra başlar sormaya:

-yapanlar
    ...
    -yapamayanlar
    ...
    -yarısına kadar gelenler
    ...
    -hala soruyu çizmekle uğraşanlar
    .
    .
    .
    herkes ya sabır çeker ve içinden sayacaklarını söyler. Ders biter. Tahtada çözülmemiş soru kalır. Diğer derse çözeriz der. Diğer ders olur. Yine başlar:

-soruyu çözenler
    ...
    -çözmeyenler
    ...
    -çözemeyenler
    ...
    -bu konuyu anlamayanlar
    ...
    -dershane hocasına çözdürenler.
    ...

böyle insanlardan uzak durun efendim. valla insana bulaşıyor.
    Bu adamın dersine girdiği her 100 öğrenciden beşi psikopat, biri normal, ikisi takıntılı...*
    #3659286 (ismimuzundiyenickimkisaolsun, 13.07.2008 17:41 ~ 17:42)

© 2008 - uludağ sözlük

istatistik verilere takintili insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. istatistik verilere takintili insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu istatistik verilere takintili insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» megadeth dinlerken ders calismak » akcakoca » hepsi » complicated » yaran entryler » love remains the same » dayak yemeden once aglamak » bu havada gidilmez » dunyanin en korkulan taraftari » asiret dugunleri » elektronik diskoteknostronik » ask acisi ceken erkek » faati » ne kadar yersem yiyeyim kilo almiyorum » incek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hugo lloris » cronica de una muerta anunciada » kuran i yere atan kizin sonu » enerji cocuk » herkesin icinde bagira cagira dert yanan adam » bizim tikky bizden kacar onunu orter ardini acar » dr oetker docent olacak » irak sinirina tampon bolge kurulmasi » bagirarak sevismek » bob woodward » erdal sarizeybek » valon » ahmet yildiz olmedi nin vampir olmasi » hande yener » bilgi sahibi olmadan torun torba sahibi olmak