istasyon 

kapat
  1. sandiklida bir mahalle adıdır. düzensiz bir yerleşim ön plandadır.
    (med cezir, 14.09.2006 02:04 ~ 13.11.2006 16:43)
  2. genelde istasyon yanındaki kafelere verilen isim. (bkz: istasyon kafe)
    (pink_floyd, 14.09.2006 02:52)
  3. Gözlerimde karanlıklar biriktirirken
    Gecenin alnında bir parlama
    Geldi tren
    Bir şehirden diğerine
    Esaretimde
    Koyuldum yine
    Yoluma
    Raylarla bestelenmiş yalnızlığımda

Uzuyordu
    Raylar
    Raylar boyunca
    Pastel renkli şehirlere
    Serpiştirilmiş yalnızlıklar

Bu esaretin bir nedeni olmalıydı
    Buldum
    Bu paslı raylar
    Yalnızlıkları uc uca ekliyor
    Olmalıydı
    (diyonsos, 12.11.2006 23:14)
  4. ayriliklara ve kavusmalara sahne olan trenlerin kalktiklari ve vardiklari mekan
    (snakesawar, 12.11.2006 23:34)
  5. bakırköy de bir kafenin adı.
    (bkz: canlı müzik)
    (bkz: alkol)
    (bkz: en güzel mekan)
    (armyy, 16.05.2007 14:44)
  6. eskişehir' de, yeni açılan yalaman kafe' nin tam karşısında hizmet veren iki katlı kafe.
    (abberline, 13.06.2007 09:14)
  7. bursa da yeni açılmış ve çok özel müşterilerinin olduğu genellikle new age ve world müziklerin çalındığı, haftasonları da vurmalı perküsyon ve yan flütle muhteşem müzik yapan bir grubun sahne aldığı bir bar.
    (birdy, 13.06.2007 10:28)
  8. station kelimesinden turkce'ye gecmis, genelde trenler icin kullanilan duraklardir.
    (RaDaMeNT, 13.06.2007 11:10)
  9. dünya radyo'daki dinlenebilir programlardan..

diğeri için

(bkz: perişan fm)
    (kediye kafa atan mucahit fare, 02.07.2007 01:33)
  10. * en ağır antrenmanlardan-belki de en ağırı- olan yorucu ve kondisyona dayalı, antrenmanı en çok seven bünyelerin bile sergen yalçın gibi olmasına sebep olan çalışma.
    (tanimadinmiben, 27.10.2007 22:15)
  11. melih cevdet anday şiiri.

peronu kocamış bir istasyonun,
    bilmediğim akşam saati, hüzün
    yanımda, şaşırdım yönleri.

yukarda bırakmıştım seni, gökte,
    karanlıktı ağaçlar ve yol,
    karanlıktı ak giysilerin.

gece, o hazne, yabancı taş.
    ağaçların üstündeydi penceren,
    artık ses ve demir onamaz beni.

işte burda saatlardayım,
    saatlar hiçbir yerde değil, değil
    ne bu yönde, ne de o yönde,

yukarda bırakmıştım seni, gökte.

toplu şiirleri 1, adam yayinlari
    (vernon sullivan, 19.12.2007 00:06)
  12. (bkz: kırmızı başlıklı istasyon şefi)
    (oyalanma, 19.12.2007 00:07)
  13. (bkz: istasyon insanları)*
    (onurude, 19.12.2007 00:08)
  14. dunya radyo'da ahmet akkus tarafindan sunulan bir programdi. hatta uzun bir sure, yayinonline an dunya radyoyu acip dinleme sebebimdi. sonra bir gun geldi yayin programdan kaldirildi.
    (limon cicegi kolonyasi, 19.12.2007 00:17)
  15. ayrılıkların ortak noktası.
    (Saipsiz, 18.02.2008 01:51)
  16. cuneyt arkinve hulya kocyigitin iyi bir ikili olusturdugu filmin adı.cüneyt arkın ın filmdeki adı girgir alidir.hülya kocyiğit bir sevilen bir şarkıcıyı canlandırmakta,cüneyt arkın ise halk tarafından azili katil ,irz dusmani olarak değerlendiren kalbi yumuşacık bir adamı canlandırmaktadır.senaryosu hoş ve izlenmeye değer bir (bkz: türk filmi)olduğu kanısındayım.~dün gece tvde cıktı~
    (yosun, 09.04.2008 00:21)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mewtwo » penguen » e s posthumus » salca » youtube » 30 agustos koln almanya zirvesi » o degil de bi emmanuelle vardi noldu ona » silencer » mutsuz insan » erkek adam converse giymez » sony radio academy awards » davidoff » star tv » asilacak kadin » 14 mayis 2008 zenit glasgow rangers maci » margin » allah ile seytan arasindaki farklar » the sims 2 castaway » kiyamet gunu gazete mansetleri » hayatinda hic starbucks a gitmemis insan » dunyanin en uzun isimleri » en ilginc dukkan isimleri » samimiyetin sinirinin olmamasi » uzumlu nun tarihi eserleri » slav kavimleri » kucukken annenin evdeki sekerleri saklamasi » the green mile » sensible soccer » elastohidrostatik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa