istanbul universitesi iletisim fakultesi 


kapat
  1. 90'lı yılların ortalarında yapılan iki sınavda da * * uludağ gibi yüksek türkce-sosyal puanı isteyen karşılığında eğitirmiş gibi yapıp, mezun eden fakülte, fakültem. ancak ogrenci islerini ve şimdiki dekan suat gezgin'i tenzih ederim. öğrencilerinin piyasada iş bulabilmeleri için ellerinden geleni yapmaktadırlar.
    #58287 (montajelemani, 08.02.2006 19:08)
  2. insanların 4 yılını çalıp mesleksiz bırakan* güzide üniversite.
    #1888935 (beyazyelkenli, 09.07.2007 02:34)

© 2008 - uludağ sözlük

istanbul universitesi iletisim fakultesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. istanbul universitesi iletisim fakultesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu istanbul universitesi iletisim fakultesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 20 agustos 2008 madrid ucak kazasi » berberde saclarini yikatan nursuz » porn starlardaki is aski » kazim melike » hasan sabbah » yeni reklamcilik » fit bir emre olmak » ne unuturuz ne affederiz » 24 agustos 2008 ankara gazi cocuk yuvasi zirvesi » cok guzel dusunmussun aferin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games