istanbul un dar gelmesi 

kapat
  1. günümüz popçularının en büyük ilham kaynaklarından biridir.* şu istanbul dar gelmese şu şarkılar nasıl yapılacak merak konusudur. bir de kendi içlerindeki mücadelede "seni yendim istanbul yyeeeaaaah!" diyenleri de mevcuttur.
    #4300882 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 30.11.2008 15:21)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

istanbul un dar gelmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. istanbul un dar gelmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu istanbul un dar gelmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about istanbul un dar gelmesi. Copyrights of the articles are belong to their authors.